Over ons

 

Speel je passie!

Ben je een fanatieke gamer? Was het lastig om een goede arcade game console te vinden voor een goede prijs? Wil je quality time doorbrengen met wat je het liefste doet? Pandora's box voldoet aan al je spelbehoeften. Lees verder!

 

Wie zijn wij?

Pandora's box is een webshop in Rotterdam. We ontvangen geen klanten. We doen alleen aan online verkoop. Het bedrijf werd opgericht om aan de vraag van de beschikbaarheid van gaming consoles te voldoen. We hebben een klein team van marketeers, leveranciers en gaming professionals die ervoor zorgen dat je de beste spelervaring krijgt. We maken graag kennis met je!

 

Wat doen we?

Als webshop verkopen wij arcade game consoles voornamelijk in Nederland en Europa. Met onze diensten heb je de mogelijkheid om te genieten van je favoriete games Street Fighter, Mario 3D, Pac-Man, en nog veel meer. Ontdek meer!

 

Onze missie

Om een wereldwijde leider en aanbieder van coole arcade game consoles te zijn tegen redelijke prijzen. Aangezien China een topaanbieder is van de consoles en de verzending vertraagd en extreem duur is, is het ons doel om een snellere en meer kosteneffectieve oplossing te bieden. Uiteindelijk willen we je geld en tijd besparen en je tegelijkertijd gemoedsrust en geluk geven bij het spelen van je favoriete spellen.

 

Onze visie

Over grenzen gaan qua arcade games aanbod en concepten in Europa en wereldwijd. Wij zien Pandora's Box als een manier om een ongekende ontwikkeling en vooruitgang in de gamecommunity in Europa op gang te brengen.

 

Wat onderscheidt ons?

  • Budgetprijzen: Wij verkopen hoogwaardige arcade consoles voor klanten op basis van hun budget. Onze prijzen zijn concurrerend en betaalbaar. Zo creëren we de mogelijkheid voor iedereen om te genieten van hun favoriete spellen.
  • Pioniers: Als het enige bedrijf in Nederland en de rest van Europa dat Pandora's box verkoopt, heeft ons merk gedaan wat geen ander bedrijf eerder heeft gedaan. We zijn dan ook een favoriet onder alle andere concurrenten in Europa en daarbuiten.
  • Flexibiliteit: We begrijpen dat mensen eigen voorkeuren hebben. Daarom zorgen we voor regelmatige updates en leveren we verschillende modellen en variaties voor de producten. Zo heb je altijd een breed aanbod aan producten, en dit helpt je te kiezen wat het beste voor jou is.
  • Kwaliteitsservice: Alle aspecten van onze diensten zijn van topkwaliteit; onze klantenservice, producten en leveringsdiensten zorgen voor een maximale klanttevredenheid. Ons team is er trots op dat het uitblinkt in wat we doen.
  • Garantie: Geniet van 1 jaar garantie op al onze producten! Ook bieden wij al onze klanten een reparatiedienst aan in Nederland. 
  • Snelle levering: Verzending en levering nemen ongeveer een week in beslag. Daarom kun je tussen de 5 en 7 werkdagen dagen bestellen, in plaats van te moeten wachten op een aantal maanden als je in China besteld.

 

Neem contact met ons op!

Pandoras-box.nl biedt enorme kortingen en prijsverlagingen op onze producten. Dit is maar één van de voordelen van klant bij ons zijn. Bovendien ben je de eerste zijn om te genieten van exclusieve toegang tot de nieuwste updates. Wees er snel bij! Bestel vandaag nog!